Ολλανδικό …κουπόνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

utrehtΗ Φέγενορντ δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί του προγράμματος απόψε στην Ολλανδία, ενώ και η Ουτρέχτη έχει τεράστιο κίνητρο, αντιμετωπίζοντα την (χωρίς προπονητή) Καμπούρ.

129. Βάαλβικ – Άγιαξ

Υπό προυποθέσεις, ο Άγιαξ σήμερα μπορεί να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα κερδίζοντας την Βάαλβικ. Αν λοιπόν η Φέγενορντ ηττηθεί από την Χέρακλες, τότε η ομάδα του Ντε Μπουρ θα πανηγυρίσει την κούπα.

Οι γηπεδούχοι που έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει στην έδρας τους, έχουν κοιτάξει στα μάτια όλους τους μεγάλους της κατηγορίας. Ενώ υπάρχει και βαθμολογικό κίνητρο, υπό την έννοια ότι βρίσκονται στην 16η θέση του πίνακα, που τους οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Πρόταση: Goal – Goal (www.stoiximan.gr 1.70)

131. Ουτρέχτη – Καμπούρ

Χωρίς προπονητή θα συνεχίσει η Καμπούρ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αφού ο μέχρι πρότινος τεχνικός Λόντεβεχες, συμφώνησε από τώρα με την μισητή Χέρενφεν, κάτι που οδήγησε την διοίκηση στην κίνηση να τον απολύσει. Η Ουτρέχτη καλείται να εκμεταλλευτεί αυτή την ανακατωσούρα της αντιπάλου της, προκειμένου με τους τρεις βαθμούς να αυξήσει την διαφορά που έχει από την επικίνδυνη ζώνη.  Οι φιλοξενούμενοι πάντως διατηρούνται αήττητοι στα τελευταία πέντε ματς, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, αλλά το κίνητρο της Ουτρέχτης δείχνει μεγαλύτερο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.20)

133. Χέρακλες – Φέγενορντ

Δεν φαίνεται να έχει κάποιο ισχυρό κίνητρο η Χέρακλες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 10η θέση του πίνακα, ελπίζει για την 8η θέση, αλλά φέτος το ρόστερ της είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Έτσι η Φέγενορντ που μετράει τρεις σερί νίκες, θέλει να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας και μετά από το σημερινό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του προγράμματος.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.75)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X