Κρέτσης στο enwsi.gr: "Nα προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για τα Play Off"

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kretsis flaounasΑποστολή εξετελέσθη για την ΑΕΚ που “κλείδωσε” την 5η θέση στην κανονική διάρκεια της Volleyleague. Η Ένωση με καλή εμφάνιση κατάφερε να ξεπεράσει άνετα το εμπόδιο του Άρη. Στο μυαλό των “κιτρινόμαυρων” πλέον υπάρχουν τα Play Off και το πως θα καταφέρουν να πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Προηγείται όμως ο αγώνας με την Παναχαϊκή (η οποία “καίγεται” για βαθμούς) που και σε αυτόν τον αγώνα θέλουν τη νίκη.

Ο πασαδόρος της ΑΕΚ, Νίκος Κρέτσης μίλησε στο enwsi.gr για τη χθεσινή (29/3) νίκη της ομάδας του επί του Άρη, για την εμφάνιση της Ένωσης, αλλά και για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Παναχαϊκή.

«Επιστρέψαμε στις νίκες μετά από καιρό, αφού είχαμε άτυχα αποτελέσματα. Παρόλο που δεν είχαμε άγχος, παίξαμε καλά και  παρουσιαστήκαμε σοβαροί εξασφαλίζοντας την 5η θέση στα Play Off».

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ είπε: «Ήταν μία από τις καλές εμφανίσεις της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Και στατιστικά ακόμη, στο μπλοκ και στην επίθεση ήμασταν πολύ καλοί, χωρίς πολλά λάθη. Δεν ξέρω αν ήταν μία εμφάνιση σαν εκείνες του Λιγκ Καπ, αλλά θεωρώ πως ήταν από τις καλές μας αυτή τη σεζόν, παρά τους πολλούς τραυματισμούς που έχουμε».

Για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Παναχαϊκή είπε: «Βασικά πρώτα θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται για τα Play Off και να μπορέσουν να γυρίσουν οι τραυματίες. Σκοπός μας είναι να πάρουμε την 5η θέση στα Play Off για να βγούμε στην Ευρώπη. Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή σίγουρα πάμε για τη νίκη, αλλά θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο για τα Play Off. Μπορούμε να δούμε  το παιχνίδι σαν ένα φιλικό που θα μας δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και από τη στιγμή που δεν θα έχουμε άγχος θα είναι καλό να δούμε τις δυνάμεις μας».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X