Ρουμελιωτάκης: "Νίκη με Άρη για να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι οφ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliwtakisΟ Γιάννης Ρουμελιωτάκης μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος ανδρικού βόλεϊ για τον αγώνα με τον Άρη κι έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Σάββατο το κλειστό της Γλυφάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Άρη. Θέλουμε να το κερδίσουμε, αφενός για να επιστρέψουμε στις νίκες, αφετέρου για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κανονική περίοδο ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι-οφ για τις θέσεις 5-8. Πλέον η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο στόχος που μας έχει απομείνει και θα τον κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτή την προσπάθεια η συμπαράσταση του κόσμου μας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Θα χρειαστούμε την υποστήριξή του για να κερδίσουμε το Σάββατο τον Άρη και πιστεύω ότι θα την έχουμε. Ο κόσμος έχει δείξει ότι πιστεύει σε αυτή την ομάδα κι εμείς από την πλευρά μας νομίζω ότι του προσφέραμε αρκετές χαρές φέτος.

Βρέθηκα τη Δευτέρα στο ντέρμπι της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Γυναικών και μπορώ να πω ότι ζήλεψα την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο. Αν έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα κι εμείς στον αγώνα με τον Άρη, τότε δεν φοβάμαι τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X