Συγκέντρωση στον... άλλο μισό στόχο

Συγκέντρωση στον... άλλο μισό στόχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÖÉËÉÐÐÏÓ ÂÅÑÏÉÁÓΗ ΑΕΚ πέτυχε κατά το ήμισυ τον φετινό της στόχο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου και τώρα εστιάζει στο πρωτάθλημα, θέλοντας να επαναλάβει την κατάκτηση του νταμπλ. Οι “κιτρινόμαυροι”, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ακόμα περισσότερο ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας.

Έτσι από αύριο η Ένωση επιστρέφει στις προπονήσεις (χωρίς τους διεθνείς Τσιλιμπάρη, Γεωργιάδη, Παπαδιονυσίου, Σανίκη και Αλβανό), θέλοντας να είναι “ετοιμοπόλεμη” για τις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Στα τέσσερα εναπομείναντα ματς η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Αναγέννηση Βύρωνα, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Φοίβο Συκεών και εντός τον Δούκα και  θέλει να διατηρήσει το αήττητο πριν από τους τελικούς.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X