Ντοκουμέντο: «Κιτρινόμαυρη παρέλαση» στην Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Ντοκουμέντο: «Κιτρινόμαυρη παρέλαση» στην Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barlos-kosmosΓια χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς για τις παρουσίες των οπαδών της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη η φιέστα στην Τούμπα για το πρωτάθλημα του 1992. Τότε που περισσότεροι από 6.000 Ενωσίτες, έκαναν…παρέλαση στην Θεσσαλονίκη και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στην άδεια έδρα του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυρες» παρελάσεις στην Θεσσαλονίκη είχαν αρχίσει από πολύ παλιότερα. Και χαρακτηριστικό είναι το ντοκουμέντο που σας παρουσιάζουμε, από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο μια μέρα σαν σήμερα του 1976.

Η ΑΕΚ βρισκόταν σε διαδικασία αναγέννησης, σχεδόν όπως τώρα. Επειτα από χρονιές ανυποληψίας, ο Λουκάς Μπάρλος είχε αναλάβει την ηγεσία της ομάδας και ήδη την είχε ενισχύσει με σημαντικούς παίκτες. Εάν κάποιος δεν ξέρει πως είναι Καυτανζόγλειο, ίσως να πιστέψει πως το ματς έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον απίστευτο όγκο και παλμό των φίλων της ΑΕΚ. Ειδικά στο γκολ του Δέδε (που έδωσε και τη νίκη στην Ενωση), έγινε απίστευτος χαμός. Δείτε και θα καταλάβετε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”qSdvIHvOlbU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X