Κυριάρχησε απόλυτα η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το Διομήδης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)Οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο στις προκλήσεις που δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τον Διομήδη Άργους και τελικά το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Οι “κιτρινόμαυροι” στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, επιβεβαιώνοντας ότι και το φετινό νταμπλ είναι προσωπική τους υπόθεση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Ένωση από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι και το τέλος της, το οποίο την βρήκε Κυπελλούχο, δεν έχασαν το προβάδισμα ούτε μία φορά. Από το πρώτο ημίχρονο με τα έξι γκολ του Χριστόφορου Μπακαούκα, η ΑΕΚ “έχτισε” μία διαφορά τεσσάρων τερμάτων και την διατήρησε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμα και στην επανάληψη, όπου οι Αργίτες με επί μέρους σκορ 4-1 μείωσαν στα δύο γκολ, οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και πήραν την τρίτη τους φετινή (και πολυτιμότερη έως τώρα) νίκη κόντρα στον Διομήδη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X