Τοτσίδου στο enwsi.gr : «Καθαρό μυαλό και πάθος για να έρθει η νίκη την Κυριακή»

ΦΩΤΟ από το Ίωνες - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ladeni totsidouΗ εβδομάδα που διανύουμε είναι από τις πιο κρίσιμες για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, το οποίο καλείται την Κυριακή να κερδίσει τον Ολυμπιακό με καθαρό σκορ, για να μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Η προετοιμασία της ομάδας έχει ξεκινήσει και η Σία Τοτσίδου μιλώντας στο enwsi.gr κατέγραψε όλα αυτά τα στοιχεία που θα χρειαστεί να εμφανίσει η ομάδα για να πάρει την νίκη.

«Όταν μιλάμε για ένα ντέρμπι καταλαβαίνουμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και πάθος και όλα αυτά σε διάρκεια για να πάρουμε αυτό που είμαι σίγουρη ότι μας αξίζει, τη νίκη».

Η Τοτσίδου μίλησε και για το διάστημα στο οποίο βρίσκεται στον πάγκο ο Μανώλης Ρουμελιώτης, αλλά και για το νικηφόρο πέρασμα της ΑΕΚ από το Ρέθυμνο. «Ο κ. Ρουμελιώτης ζητάει συγκεκριμένα στοιχεία από μας  πάνω στα οποία δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και προσπαθούμε να τα βγάλουμε και στη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ήταν ένα καλό τεστ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όλες οι παίκτριες είμαστε ετοιμοπόλεμες να βοηθήσουμε την ομάδα με όποιον τρόπο μας ζητηθεί οποιαδήποτε στιγμή».

Έχει γίνει αρκετή κουβέντα στην ομάδα για τα νεκρά διαστήματα που εμφανίζει σε κρίσιμα σημεία των αγώνων της. Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η Ένωση έχασε ουσιαστικά ένα δικό της ματς, εξαιτίας του μπλακ άουτ που έπαθε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Η Τοτσίδου ήταν ξεκάθαρη. «Η ομάδα νομίζω ότι πρέπει να αφήσει τα νεκρά διαστήματα που εμφανίζουμε και να παρουσιάσουμε σταθερά καλή απόδοση».

Από την κουβέντα μας με την αθλήτρια της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η δύναμη της έδρας, αλλά και η παρουσία του κόσμου την Κυριακή στο κλειστό του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Ο παράγοντας έδρα για μια ομάδα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια έδρα ”καυτή” όπως η δική μας. Περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο να μας στηρίξει όπως κάνει τόσα χρόνια και να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και η διαδρομή θα είναι πιο εύκολη και πολλή πιο ευχάριστη αν την μοιραστούμε με τον κόσμο μας».

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X