Ένα και να καίει για να επιστρέψει ο…Αλέφαντος (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Ένα και να καίει για να επιστρέψει ο…Αλέφαντος (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lakisΤον Μάρτιο του 2004, η ΑΕΚ είχε μπει βαθιά στη δίνη τεράστιων αλλαγών. Δίχως διοίκηση, με τεράστια οικονομικά προβλήματα, ανύπαρκτη ιδιοκτησία και μια ομάδα δίχως προσανατολισμό. Ωστόσο, ακόμα και υπό αυτές τις δυσμενείς συνθήκες, η φανέλα παραμένει βαριά. Και δίνει τεράστιες νίκες, όπως αυτή που επιτεύχθηκε ακριβώς σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια, μέσα στην Ριζούπολη επί του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες σε εκείνο το παιχνίδι. Ο Οκκάς αστόχησε σε απίστευτο τετ α τετ με τον Γιάννου, ενώ άουτ έστειλε τη μπάλα και ο Λάκης μόνος με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι έδειχνε να παίρνει αρνητική τροπή, αλλά η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή όταν το πλασέ του Χούτου σταμάτησε στο δοκάρι. Και λίγο πριν το φινάλε, μια μαγική ασίστ του Τσιάρτα έβγαλε ξανά τον Λάκη σε θέση βολής. Αυτή τη φορά πλάσαρε με ηρεμία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ κράτησε τη νίκη και γιατί ο Κασναφέρης φέρθηκε με αξιοπρέπεια στο φινάλε, αναιρώντας την αρχική απόφαση του για πέναλτι σε μαρκάρισμα που υπήρξε από τον Κατσουράνη στην περιοχή της ΑΕΚ. Ηταν τα τελευταία βέβαια της αρχικής μεγάλης παράγκας και έτσι εξηγούνταν πολλά. Ισως ακόμα και πως ο Κόκκαλης έπειτα από εκείνο το ματς, έβαλε στον πάγκο του Ολυμπιακού τον ένα και μοναδικό, Νίκο Αλέφαντο. Ο ορισμός της γραφικότητας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”7B5xjs2JR6c” width=”600″ height=”350″]

zagorakis okkas okkas-zagorakis-tsiartas dumitreskou lakis-zagorakis-kreek

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X