Με τον Φλαούνα η ΑΕΚ στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, αναλαμβάνει έπειτα ο Ελγκέτα

Ελγκέτα: «Θα παίζουμε πάντα με καρδιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgetaΜε τον προπονητή που της χάρισε την πρώτη κούπα στην ιστορία της θα πάει η ΑΕΚ στο αυριανό ματς πρωταθλήματος με την Κηφισιά, αλλά και στο φάιναλ φορ της Καλαμάτας το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν και τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα ο Χόρχε Ελγκέτα που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, απόφαση της διοίκησης είναι να συνεχίσει με τον Ακη Φλαούνα για αυτά τα ματς. Αλλωστε, θα εγκυμονούσε κινδύνους να διαταραχθούν οι ισορροπίες της ομάδας, η οποία προέρχεται κιόλας από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Ελγκέτα θα είναι βέβαια παρών στην Καλαμάτα και θα δώσει τις συμβουλές του εφόσον παραστεί ανάγκη. Σε αυτή τη φάση βρίσκεται σε καθημερινή συνεργασία με τον Φλαούνα, παρακολουθεί τις προπονήσεις και μαθαίνει την ομάδα. Ο Φλαούνας είναι αυτός που θα αποφασίσει και εάν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ μετά την επίσημη ανάθεση των ηνίων στον Αργεντινό τεχνικό. Το έργο του κρίνεται επιτυχημένο, αλλά ήταν εξ αρχής γνώστης της πρόθεσης για συμφωνία με τον Ελγκέτα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X