ΑΕΚ: Κοντά στην Αμερικανίδα ακραία Μπρεάνα Έντουαρντς

ΑΕΚ: Κοντά στην Αμερικανίδα ακραία Μπρεάνα Έντουαρντς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για να ολοκληρώσει μια ακόμη δυνατή μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ δυνατό ρόστερ φτιάχνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις της.

Η «Ένωση» στοχεύει στην δημιουργία μιας ομάδας με ταλαντούχες Ελληνίδες αλλά και έμπειρες καταξιωμένες ξένες που θα κάνουν την διαφορά. Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα με τις Εύα Χαντάβα, Μάρα Ράπτη και Ευαγγελία Τουλγαρίδου να αποτελούν και επίσημα αθλήτριες της ΑΕΚ.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ετοιμάζει ένα ακόμη «χτύπημα» σε ότι αφορά τις ξένες καθώς βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση της κορυφαίας Αμερικανίδας, Μπρεάνα Έντουαρντς. Η πανύψηλη ακραία (1.91, 23) εφόσον υπογράψει θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΚ. Η Έντουαρντς έπαιζε στα πανεπιστήμια της Ιντιάνα και του Σαν Ντιέγκο, ενώ φέτος έπαιξε στο Πουέρτο Ρίκο στην Criollaw De Gaguas. Ξεκίνησε την χρονιά από την ιταλική Καλτσοματζιόερ, και στη συνέχεια «μετακόμισε» στο Πουέρτο Ρίκο. Στο καμπιονάτο έπαιξε σε 25 αγώνες, 26 σετ και πήρε 59 πόντους, 3 άσους, 7 μπλοκ. To 2023 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X