Premier League: Ήττα και από την Μπράιτον (1-0) για την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό

Premier League: Ήττα και από την Μπράιτον (1-0) για την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Ήττα για την Άστον Βίλα πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άστον Βίλα γλύτωσε κάμποσες φορές στο Μπράιτον αλλά στο 87’ τιμωρήθηκε, έχασε 1-0 και δείχνει ότι βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση καθώς δεν έκανε ούτε ευκαιρία και πλέον απειλείται να χάσει την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League. Παράλληλα έχασε και τον Μόργκαν με τραυματισμό πριν τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Με ήττα συνέχισε η Άστον Βίλα τις υποχρεώσεις της στην Premier League, καθώς έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Μπράιτον, σε αναμέτρηση για την 36η αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των «γλάρων» σημείωσε ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος «νικήθηκε» σε εκτέλεση πέναλτι από τον (πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ) Ρόμπιν Όλσεν, αλλά πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» με κεφαλιά το 1-0 που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τους ημιτελικούς του Europa Conference League (9/5), ο τεχνικός των «χωριατών», Ουνάι Έμερι, χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Όλσεν, Ντιέγκο Κάρλος, Κόνσα (90΄ Τσέιμπερς), Ντιν (90΄ Μορένο), Τόρες, Ντάγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν, Ντιαμπί (73΄ Ντουράν), Ρότζερς (26΄ λ. τρ. Κας), Μπέιλι, Γουότκινς.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X