Το ιαπωνικό ένδυμα που συνδέει τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Τζεντάι

Το ιαπωνικό ένδυμα που συνδέει τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Τζεντάι

Ο Τζορτζ Λούκας τα ανέδειξε στo έπος επιστημονικής φαντασίας «Star Wars». Ο Φρέντι Μέρκιουρι τα λάτρεψε και τα συνέλεγε από περιοδείες του στην Ιαπωνία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζορτζ Λούκας τα ανέδειξε στo έπος επιστημονικής φαντασίας «Star Wars». Ο Φρέντι Μέρκιουρι τα λάτρεψε και τα συνέλεγε από περιοδείες του στην Ιαπωνία. Ήταν επίσης το ένδυμα που προτιμούσε ο Ντέιβιντ Μπόουι στα παρασκήνια.

Τώρα, μια συλλογή από κιμονό, τα οποία φορέθηκαν από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της ψυχαγωγίας παρουσιάζεται στην πόλη Νταντί στη Σκωτία.

Η έκθεση «Kimono: Kyoto to Catwalk» χαρτογραφεί την ιστορία του παραδοσιακού ιαπωνικού ενδύματος από την προέλευσή του μέχρι τη θέση του στη σύγχρονη μόδα.

Περισσότερες από 300 δημιουργίες, συμπεριλαμβανομένης μιας συλλογής κιμονό που φορούσε ο αρχηγός των Queen, αξεσουάρ, πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και κινηματογραφικά στιγμιότυπα παρουσιάζονται στην έκθεση στο Μουσείο V&A που θα διαρκέσει έως τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X