NBA: Φόβοι πως ο Γιάννης μπορεί να χάσει όλη την σειρά με τους Πέισερς

NBA: Φόβοι πως ο Γιάννης μπορεί να χάσει όλη την σειρά με τους Πέισερς
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για τα πλέι οφ με τους Μιλγουόκι Μπακς, τα μέσα στην Αμερική όμως δεν θετικές εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, υπάρχει κίνδυνος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να χάσει ολόκληρη την σειρά κόντρα στους Πέισερς για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA.

Στις 17 Απρίλη υπήρχαν δημοσιεύματα πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα παίξει στα πρώτα ματς της σειράς κόντρα στους Πέισερς, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος στη συνέχεια.

Τώρα έρχεται ο Σαμς Σαράνια να βάλει… φωτιά, αφου αναφέρει στο «Stadium» πως το διάστημα απουσίας του μπορεί να είναι 2-4 εβδομάδες, ενώ πρόσθεσε πως είναι εξαιρετικά αμφίβολο να ξεκινήσει τη σειρά.

Επιπλέον είπε πως οι Μπακς και ο Έλληνας σταρ δεν θέλουν να έχουν κάποιο απρόοπτο, αφού είχε θέματα και μέσα στην σεζόν στο ίδιο πόδι. Πάντως αν χάσει 4 εβδομάδες, τότε δεν πρόκειται να παίξει ούτε σε ένα ματς κόντρα στην Ιντιάνα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X