Ματίας Αλμέιδα: Κυκλοφορεί στην Ελλάδα η βιογραφία του στις 29 Απριλίου!

Ματίας Αλμέιδα: Κυκλοφορεί στην Ελλάδα η βιογραφία του στις 29 Απριλίου!
Photo Credits: INTIME

Έρχεται και στα ελληνικά η βιογραφία του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρχεται και στην Ελλάδα η εγκεκριμένη βιογραφία του Ματίας Αλμέιδα!

Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει από την «MVPublications» στα ελληνικά το βιβλίου για την ζωή του προπονητή της ΑΕΚ. Στην επίσημη σελίδα της, στο Facebook έγινε μάλιστα και η αποκάλυψη του εξωφύλλου.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ακολούθως, αναγράφονται τα παρακάτω: «Αν και κάποιες φορές αισθάνθηκα μια σχετική αμηχανία, ή και φόβο, διηγήθηκα πολλά πράγματα που ποτέ δεν είχα δημοσιοποιήσει, γιατί στην τελική δεν κάνω κάτι άλλο από το να δείχνω ποιος είμαι. Τι έχω να κρύψω από τη στιγμή που μου αρέσει να είμαι διαφανής;»

Το βιβλίο για τη ζωή του Ματίας Αλμέιδα δεν είναι μια συμβατική βιογραφία. Είναι «εκτός συστήματος», εξομολογητική και θαρραλέα.

Η διαδρομή του από την απόλυτη φτώχεια των παιδικών του χρόνων έως την καταξίωση και την Εθνική Αργεντινής, είχε πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς, μπολιασμένους με θριάμβους και πανωλεθρίες. Ένα κοκτέιλ γεμάτο νίκες, ήττες, αλκοόλ, ναρκωτικά, καβγάδες, κατάθλιψη, επιστολές από και προς τον Ντιέγκο, κρίσεις πανικού. Και πολλά άλλα

Ενέδωσε σε όλους σχεδόν τους πειρασμούς και τους νίκησε όλους. Τα κατάφερε επειδή είναι ένας μαχητής της ζωής, ένας άνθρωπος της πίστης στον Θεό, στην οικογένεια, στους συνεργάτες του, στις ομάδες του, στο παιχνίδι το ίδιο.

Από το καλοκαίρι του 2023, ο Ματίας Αλμέιδα ζει στην Ελλάδα και είναι προπονητής της ΑΕΚ. Ο κώδικας τιμής του και ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο, έχουν κάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ να τον λατρεύουν και τους αντιπάλους να τον σέβονται.

Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο, αξίζει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο, που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία στις 29 Απριλίου

Για προπαραγγελίες κάντε κλικ ΕΔΩ»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X