ΑΕΚ: Χωρίς Μουκουντί, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και Γκαρσία η προπόνηση

ΑΕΚ: Χωρίς Μουκουντί, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς και Γκαρσία η προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Με απουσίες και η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα απρόοπτο υπήρξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Αρόλντ Μουκουντί αποχώρησε με ενοχλήσεις από το πρόγραμμα χθες, ενώ δεν κατάφερε να βγάλει ούτε τη σημερινή προπόνηση. Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να λένε οτι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλά ο Καμερουνέζος προπονήθηκε ατομικά και σήμερα.

Σε ό,τι αφορά τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία, δεν συμμετείχαν ούτε στη σημερινή προπόνηση και μοιάζει δύσκολο να δώσουν το «παρών» στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

Εκτός έμεινε και σήμερα επίσης ο Νορντίν Άμραμπατ, που ακολούθησε ένα συντηρητικό πρόγραμμα δουλειάς και θα φανεί αν θα είναι 100% έτοιμος για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X