Άρης: Προετοιμασία για ΑΕΚ χωρίς Φαμπιάνο και Φεράρι

Άρης: Προετοιμασία για ΑΕΚ χωρίς Φαμπιάνο και Φεράρι
Photo Credits: INTIME

Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα του Αρη ο Μορόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία του δεύτερου σερί ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να καταλήξει σε κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα της Κυριακής.

Σήμερα (18/4) η προπόνηση θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου θα είναι και μια ευκαιρία για μια πρόβα ενόψει των αγωνιστικών πλάνων της Κυριακής.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Φαμπιάνο και Φεράρι θα είναι και σε αυτό το παιχνίδι εκτός δράσης, με πιθανό κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι αυτό των Ρόουζ, Μπράμπετς, αλλά εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του ο Βέλεθ, είναι πιθανό να ξεκινήσει αυτός στη θέση του Τσέχου.

Οι επιλογές για τα δυο άκρα της άμυνας περιορίζονται στους Μοντόγια και Φατόρε, εφόσον εκτός από τον τραυματία Φεράρι, προτιμηθεί να πάρει ανάσες ο Οντουμπάτζιο.

Σε ότι αφορά την επίθεση είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Μορόν.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X