Τάνκοβιτς: Με απίστευτο γκολ στο 90+4' έστειλε την Πάφο στην τελικό Κυπέλλου στην Κύπρο (VIDEO)

Τάνκοβιτς: Με απίστευτο γκολ στο 90+4' έστειλε την Πάφο στην τελικό Κυπέλλου στην Κύπρο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε το γκολ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το γκολ της καριέρας του στο 90+4′, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έστειλε την Πάφο στον πρώτο τελικό Κυπέλλου στην ιστορία της διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 του αγώνα.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με ίσως το καλύτερο γκολ της καριέρας του έστειλε την ομάδα του, την Πάφο στον ιστορικό πρώτο της τελικό κυπέλλου.

Το ματς πλησίαζε στη λήξη και των καθυστερήσεων όταν στο 94ο λεπτό, ο Τάνκοβιτς, από τα 35 μέτρα, σούταρε, εκτέλεσε τον Λεούβενμπεργκ, πέτυχε ίσως το γκολ της χρονιάς και έκανε το 1-1 στέλνοντας την ομάδα της Πάφου στο τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η γκολάρα αυτή διέλυσε τα όνειρα των φιλάθλων του Απόλλωνα, στέλνοντας τους οπαδούς της Παφιακής ομάδας στα ουράνια και τον τελικό με την Ομόνοια.

Δείτε το γκολ του Τάνκοβιτς στο 03:33

Μετά το ματς ο Τάνκοβιτς δήλωσε για το γκολ που πέτυχε και για το πως το σκέφτηκε: «Κάποιες φορές το κάνω στην προπόνηση και με κοροϊδεύουν ότι κάνω σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είδα τον χώρο και είπα, γά@@ το, και ό,τι έγινε έγινε Το έκανα και μπήκε. Αν λάβουμε όλα τα δεδομένα υπόψη είναι το κορυφαίο της καριέρας μου»

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X