«Απομακρύνεται ο Ιωαννίδης για τη Σεβίλλη, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός»

«Απομακρύνεται ο Ιωαννίδης για τη Σεβίλλη, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός»
Photo Credits: INTIME

Νέο ισπανικό δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα ρεπορτάζ στα διεθνή ΜΜΕ για τον αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φoρά από την “Estadio Deportivo” σημειώνει ότι παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον διεθνή άσο, η περίπτωσή του απομακρύνεται για τους Ανδαλουσιάνους, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και ισχυρός, μετά και το “μπάσιμο” της Γουέστ Χαμ.

Στη Σεβίλλη έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, αλλά το… πορτοφόλι τους δεν επιτρέπει μεγάλα έξοδα και τα χρήματα που απαιτούνται για μία τέτοια μεταγραφή, φαίνεται να υπερβαίνουν τις δυνατότητες της ισπανικής ομάδας.

«Με 21 γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο ανταγωνισμός γι’ αυτόν είναι υψηλός και κάθε μέρα περισσότερες ομάδες τον προσθέτουν στη λίστα τους: Μπολόνια, Στουτγκάρδη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σέλτικ, Λάτσιο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μερικές από αυτές. Τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί και μία ισχυρή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ. Αυτός ο ανταγωνισμός απομακρύνει τον Ιωαννίδη από τη Σεβίλλη», σημειώνει το δημοσίευμα και καταλήγει ότι με αυτά τα δεδομένα ο Βίκτορ Ορτά -τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων “διαγράφει αυτό το όνομα από τη βάση δεδομένων του” για τον επιθετικό που αναζητάει.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X