Βασίλης Μπάρκας: Τι ισχύει με το δεδομένο ενδιαφέρον της Σεβίλλης για την απόκτησή του

Βασίλης Μπάρκας: Τι ισχύει με το δεδομένο ενδιαφέρον της Σεβίλλης για την απόκτησή του
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπάρκας έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, αλλά πρόταση προς το παρόν δεν υπάρχει στα χέρια του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ουτρέχτης, με αποτέλεσμα να έχει μαγνητίσει το βλέμμα αρκετών συλλόγων. Το πρόσφατο καλοκαίρι και πριν έρθει η ανανέωση με την ολλανδική ομάδα, ο Άγιαξ είχε κάνει μια διερευνητική επαφή αλλά μέχρι εκεί.

Πλέον, έρχεται η Σεβίλλη να εξετάσει την περίπτωση του έμπειρου κίπερ, όπως ανέφερε προσφάτως η «Mundo Deportivo». Οι Ανδαλουσιάνοι, μάλιστα, όπως έγραφε το δημοσίευμα έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Έλληνα πορτιέρε. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του sportfm.gr.

Σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον Μπάρκα είναι δεδομένο, αφού στην ισπανική ομάδα βλέπουν στο πρόσωπό του ένα προφίλ που μοιάζει με αυτό του Γιασίν Μπόνο, ο οποίος αποχώρησε για λογαριασμό των… πετροδόλαρων της Σαουδικής Αραβίας το περασμένο καλοκαίρι.

Υπάρχει όμως και στάση αναμονής από την πλευρά του Βασίλη Μπάρκα, αφού επίσημη κρούση δεν υπάρχει, παρά μόνο κάποιες πρώτες συζητήσεις ώστε να διαπιστωθούν τα «θέλω» του. Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία και μια τιμητική πρόταση για τον άλλοτε τερματοφύλακα της Σέλτικ, της ΑΕΚ και του Ατρομήτου μεταξύ άλλων.

Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο ως το φινάλε της σεζόν με την Ουτρέχτη, το οποίο σέβεται φυσικά. Υπάρχει και οψιόν ανανέωσης, αλλά θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και οι προτάσεις που θα προκύψουν. Ορατό το ενδεχόμενο παραμονής στην Ολλανδία, με την Σεβίλλη να προσπαθεί αναμφίβολα να τον δελεάσει!

Πηγή: sportfm.gr

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X