Δοκιμασία με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στο Σεραφείδειο για την ΑΕΚ Β' (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Δοκιμασία με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στο Σεραφείδειο για την ΑΕΚ Β' (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' δοκιμάζεται στο Σεραφείδειο κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξενεί σήμερα (14/4, 15.00) τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (live σχολιασμός enwsi.gr, επίσημο κανάλι της SL2 στο youtube) λίγες μέρες μετά την πρώτη της ήττα μετά από 3 σχεδόν μήνες από τη Νίκη Βόλου, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

O στόχος είναι ξεκάθαρος για την ΑΕΚ Β’ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο Σεραφείδειο. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League 2.

Η Ένωση προέρχεται από δύο εντός έδρας ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (3-3) με Λάρισα και Μακεδονικό καθώς και από την εκτός έδρας ήττα (1-0) απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Μέχρι τώρα η Ένωση έχει αδικήσει τον εαυτό της καθώς βάσει των εμφανίσεών της, θα μπορούσε να είχε πετύχει την πρώτη της νίκη στην διαδικασία. Ωστόσο, σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα έχει δείξει αυταπάρνηση και πως δεν πρόκειται να παρατήσει κανένα παιχνίδι. Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, έχει γίνει αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επιστροφή στην Super League 1, μετά από 2 νίκες και 1 ισοπαλίες στα 3 παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα. Μάλιστα, έχει διαφορά 7 βαθμούς από την δεύτερη Λάρισα ενώ έχει παιχνίδι λιγότερο από τους Θεσσαλούς.

Στην αποστολή που επέλεξε ο κ.Οφρυδόπουλος βρίσκονται οι: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Μπαΐροβιτς, Μπελμόντ, Χάμοντ, Κωστή, Μεχία, Νταγκό, Πίρινεν, Πολέτο, Ρομό, Βήχος, Γιαννιώτας, Κουϊρουκίδης, Νίκας, Ντεντάκης, Συμελίδης, Σωτηράκος, Τσάπρας, Τσελεπίδης και Τσιριγώτης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X