Έντεγκαρντ: «Η Άρσεναλ δεν φοβάται κανέναν»

Έντεγκαρντ: «Η Άρσεναλ δεν φοβάται κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκαρντ, στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League, τόνισε ότι η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φυσικά και πρέπει να τους σεβαστούμε όμως δε νομίζω ότι πρέπει να φοβηθούμε κάποιον. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και στην ποιότητα που έχουμε στην ομάδα. Είναι καλός παίκτης, έχω παίξει απέναντί του και ξέρω την ποιότητα που έχει, ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι καλός και στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του.

Κάθε ματς που δίνει η Άρσεναλ είναι μία καλή πρόκληση. Η Μπάγερν είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικογενείς παίκτες και θα είναι μία μεγάλη νύχτα στο «Emirates». Έχουν φέρει μερικά παράξενα αποτελέσματα στην Bundesliga αλλά κοιτώντας την ομάδα τους και την ποιότητα που έχουν καταλαβαίνουμε πως θα είναι μία σκληρή μάχη. Είμαστε έτοιμοι όμως».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X