Ζιώγαλας: «Ο Ντέμης Νικολαΐδης μου διάβασε τους στίχους του ''Μόνη ξανά δεν θα σ'αφήσω'' και μου είπε ''Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ''» (VIDEO)

Ζιώγαλας: «Ο Ντέμης Νικολαΐδης μου διάβασε τους στίχους του ''Μόνη ξανά δεν θα σ'αφήσω'' και μου είπε ''Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ''» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ζιώγαλας αποκάλυψε πώς το «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω» έγινε τραγούδι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O γνωστός τραγουδοποιός Νίκος Ζιώγαλας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και έκανε μια μεγάλη αναδρομή στην καριέρα του, ενώ αφηγήθηκε τις ιστορίες πίσω από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του.

Φυσικά αναφέρθηκε στην ιστορία του «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω» και του πώς έγινε «τραγούδι της ΑΕΚ» χάρη στην παρέμβαση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο Νικος Ζιώγαλας έσπευσε να αναφερθεί στο ποια ήταν η η κοπέλα για την οποία γράφτηκε το πολύ αγαπημένο τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά». Όπως είπε λεγόταν Φανή και ότι η όλη ιστορία διαδραματίστηκε στο μπαρ «Λούκι», για το οποίο έγραψαν και οι αδερφοί Κατσιμίχα το «Μια βραδιά στο Λούκι».

Όσο για το τραγούδι «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω» που συνδέθηκε με την ΑΕΚ, ο Ζιώγαλας επισήμανε πως αρχικά είχε μια τελείως διαφορετική ιστορία καθώς το έγραψε για την απώλεια του αδερφού του.

«Το τραγούδι το έκανα με την Αναστασία Μουτσάτσου και κάποια στιγμή ακούστηκε σε μια πρόβα στην Καρδίτσα και τους λέω: “Ακούστε αυτό το τραγούδι. Πετάγεται η Αναστασία και όλη η μπάντα και μου λένε: “Ρε συ αυτό είναι πολύ καλό”. Το έπαιξαν επί τόπου και έτσι ηχογραφήθηκε», περιέγραψε.

Κάποια στιγμή όμως ο Ντέμης Νικολαΐδης ήρθε σε επαφή μαζί του ζητώντας του το τραγούδι αυτό να γίνει της ΑΕΚ.

«Περπατούσα μια μέρα και δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ήταν τότε Πρόεδρος της ΑΕΚ. Μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε και απορούσα τι να με θέλει… Πίστεψα ότι με ήθελε να με συνδυάσει κάπως μουσικά με την Δέσποινα (Βανδή). Πήγα, τότε προσπαθούσε να κάνει μια αλλαγή νοοτροπίας της ΑΕΚ, υπήρχε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Άρχισε να μου διαβάζει τους στίχους και μου λέει: “Αυτό που λέει για το πλοίο που έρχεται από την πόλη και τα φτερά που συμβολίζουν τον αετό. Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ”. Δεν έγινε τελικά το επίσημο τραγούδι. Παρόλα αυτά όποτε το παίζω, οι ΑΕΚτζήδες είναι κάτω και τους καταλαβαίνω αμέσως. Το χαίρονται ιδιαίτερα».

Ενώ για τον πραγματικό λόγο που γράφτηκε, είπε: «Αυτό το είχα γράψει γι’ αυτό το λόγο, έχει μία αφετηρία πολύ εσωτερική και ιδιαίτερη, παρόλα αυτά ο καθένας… Δεν πέρασε η μπόρα, για εμένα όμως ήταν η στιγμή που αποχαιρέτησα τον αδερφό μου, όχι όταν συνέβη το γεγονός. Ήταν μία εντελώς εσωτερική κατάσταση, που βγήκε με αυτά τα λόγια και δεν μπορείς να το καταλάβεις, αν δεν ξέρεις -και δεν χρειάζεται».


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X