Δεν πήγε καλά αυτό: Το... hashtag της Serie A για τον ρατσισμό που προκάλεσε αντιδράσεις! (ΦΩΤΟ)

Δεν πήγε καλά αυτό: Το... hashtag της Serie A για τον ρατσισμό που προκάλεσε αντιδράσεις! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τα ρατσιστικά φαινόμενα στα ιταλικά γήπεδα είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και στη γειτονική χώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονες αντιδράσεις στα Social Media προκάλεσε η απόφαση της Serie A, να στηρίξει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τον Φίλιπ Κόστιτς για την τσιγγάνικη καταγωγή τους στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Φροζινόνε.

Τα ρατσιστικά φαινόμενα στα ιταλικά γήπεδα είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και στη γειτονική χώρα προσπαθούν να τα περιορίσουν με διάφορες δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.

Η προσπάθεια της Serie A, να στηρίξει την τσιγγάνικη καταγωγή του Ντούσαν Βλάχοβιτς και του Φίλιπ Κόστιτς στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Φροζινόνε, δεν πήγε όπως θα τα περίμενεναν.

Συγκεκριμένα, στην τηλεοπτική μετάδοση έκανε την εμφάνιση του το hastag #dontcallmegypsy, με την ένδειξη «μην με αποκαλείται γύφτο, χρησιμοποιείστε τις σωστές λέξεις»…

Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη επιλογή λέξεων, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα Social Media, με την Serie A να δέχεται κριτική για την κακή επιλογή λέξεων.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X