Η ΑΕΚ για το φιλικό με την Παρτιζάν το 1999: «Ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα της ιστορίας μας» (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ για το φιλικό με την Παρτιζάν το 1999: «Ένα από τα μεγαλύτερα παράσημα της ιστορίας μας» (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει η ΑΕΚ στα social media για το αλησμόνητο ματς με την Παρτιζάν το 1999 εν μέσω βομβαρδισμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από την φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Παρτιζάν στο δοκιμαζόμενο από τις ΝΑΤΟϊκές βόμβες, Βελιγράδι, η Ένωση έστειλε το μήνυμά της για το «ταξίδι της ειρήνης».

Ήταν 7 Απριλίου του 1999, όταν η ΑΕΚ ταξίδεψε στο Βελιγράδι που πλήττονταν από τις ΝΑΤΟϊκές βόμβες για να δώσει φιλική αναμέτρηση με την Παρτιζάν και ηχηρό μήνυμα κατά του Πολέμου.

Η Ένωση με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων από εκείνο το ματς έστειλε το μήνυμά της μέσα από τα Social Media, σημειώνοντας ότι «είναι ένα από τα μεγαλύτερα «παράσημα» σε αυτόν τον έναν αιώνα της ιστορίας» της.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Το ταξίδι της ειρήνης σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια. Τότε που η ΑΕΚ απέδειξε ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο φιλικός αγώνας με την Παρτιζάν στο δοκιμαζόμενο από τις ΝΑΤΟϊκές βόμβες Βελιγράδι είναι ένα από τα μεγαλύτερα “παράσημα” σε αυτόν τον έναν αιώνα της ιστορίας μας».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X