ΑΕΚ: Οι πιθανότητες του Τσούμπερ να πάει στο Euro 2024 με την Ελβετία

ΑΕΚ: Οι πιθανότητες του Τσούμπερ να πάει στο Euro 2024 με την Ελβετία

Πόσες είναι οι πιθανότητες του άσου της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ να πάρει στο Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν να μπουν στην αποστολή της Ελβετίας για το Euro 2024 βρίσκεται ο Στίβεν Τσούμπερ.

Βασικό στέλεχος της εθνικής Ελβετίας στο Euro 2020 ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος μετά τη διοργάνωση, άφησε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μετακόμισε στην ΑΕΚ. Με την Ένωση ο Ελβετός μεσοεπιθετικός πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ, έχοντας σημαντική συμβολή στα πλέι οφ, ενώ έπαιξε και στους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο, δεν βρίσκεται στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του το τελευταίο διάστημα, αλλά ο Τσούμπερ θα μπορούσε να συμπεριληφθεί για τα γήπεδα της Γερμανίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του sportal.ch. Εξάλλου, κάθε εθνική ομάδα θα πάρει 26 παίκτες στην αποστολή, αυξάνοντας τις επιλογές των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Ο Τσούμπερ αποφάσισε να θυσιάσει τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς και να ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του. Έκτοτε έχασε τη θέση του στην εθνική Ελβετίας, αλλά ο Μουράτ Γιακίν παρακολουθεί την πορεία του 32χρονου άσου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, ο Τσούμπερ είναι κοντά στο να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο με την ΑΕΚ, δείχνοντας πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X