Super League: Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Πανσερραϊκό με buzzer beater ο Ατρόμητος

Super League: Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στον Πανσερραϊκό με buzzer beater ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Τζοβάρα στο 94' ο Ατρόμητος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, από τον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατρόμητος και Πανσερραϊκός έμειναν ισόπαλοι με 1-1 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play outs της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να κυκλοφορήσουν την μπάλα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, φτάνοντας στο γκολ που τους έδωσαν προβάδισμα στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 23′ ο Ατρόμητος είχε δεύτερη φάση στον αγώνα με τον Μπετανκόρ να σουτάρει, ωστόσο ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκό μπλόκαρε χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουν όμως να ισοφαρίσουν. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, μιας και ήταν η ομάδα που κυνήγαγε ένα θετικό αποτέλεσμα. Συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, ενώ στο 85′ κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ.

Το πολύτιμο γκολ που έδωσε στους Περιστεριώτες τον βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, στη τελευταία φάση του αγώνα με σκόρερ τον Τζοβάρα, για να γραφτεί το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης
Α’ Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης
Β’ Βοηθός: Λυκούργος Τσολακίδης
4ος διαιτητής: Κωνσαντίνος Ανδριανός
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X