Γίνεται… ιδιοκτήτης ομάδας στην Δανία ο Ινιέστα!

Γίνεται… ιδιοκτήτης ομάδας στην Δανία ο Ινιέστα!
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρές Ινιέστα σκοπεύει να αγοράσει το 85% της Χέλσινγκορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όντας στα 39 του, ο Αντρές Ινιέστα ναι μεν συνεχίζει την ποδοσφαιρική καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κοιτάζει ωστόσο και την… επόμενη ημέρα εδώ και αρκετό καιρό.

Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι, ο Ισπανός μέσος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων είναι μάλιστα και το ποδόσφαιρο.

Με αφορμή αυτό, δε, ρεπορτάζ της «Tipsbladet» αποκάλυψε την πρόθεση της εταιρίας του Ινιέστα, της «NSN» (σ.σ. Never Say Never), να εμπλακεί διοικητικά με την Χέλσινγκορ!

Αποκτώντας, σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το 85% των μετοχών της δανέζικης ομάδας, η οποία είναι ουραγός στην δεύτερη κατηγορία ενώ και η διοίκησή της βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση…

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει η εταιρεία του Ινιέστα, στην οποία σημειωτέον έχει μετοχές και ο Μπόγιαν Κρκιτς, υπολογίζεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X