Κασάνο: «Υπερτιμημένος ο Ιντζάγκι, ο Αλέγκρι έχει 4-5 φίλους που γράφουν ό,τι τους ζητάει»

Κασάνο: «Υπερτιμημένος ο Ιντζάγκι, ο Αλέγκρι έχει 4-5 φίλους που γράφουν ό,τι τους ζητάει»
Photo Credits: INTIME

Ο Αντόνιο Κασάνο δεν αρέσκεται να αφιερώνει μελιστάλαχτα λόγια σε προπονητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι κατάφερε στην τρίτη του σεζόν στο “Τζουζέπε Μεάτσα” να κατακτήσει το πολυπόθητο σκουντέτο με την Ίντερ, όμως ο πρώτος πρωταθληματικός τίτλος στην καριέρα του ως προπονητής δεν ήταν αρκετός ώστε να κερδίσει τα εύσημα του Αντόνιο Κασάνο.

Τουναντίον, ο άλλοτε φορ των Ρόμα, Μίλαν, Ίντερ, Σαμπντόρια και Ρεάλ και νυν τηλεσχολιαστής επέλεξε να του εξαπολύσει λεκτική επίθεση μέσω συνέντευξής του, ενώ από τις βιτριολικές ατάκες του δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε ο προπονητής της Γιουβέντους, Μάσιμο Αλέγκρι.

“Είναι παράξενο που κάνουν τον Ιντζάγκι να μοιάζει με ένας στρατοσφαιρικός προπονητής για την κατάκτηση αυτού του σκουντέτο.

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κατηγορηθεί που απέτυχε να πάρει τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα, απέναντι σε ομάδες που ήταν κατά πολύ κατώτερες από τη δική του”, τόνισε ο Κασάνο για τον Ιντζάγκι, που από την πλευρά του πάντως έχει πάρει -πλην του φετινού πρωταθλήματος- άλλους πέντε τίτλους με την Ίντερ (2 Κύπελλα, 3 Super Cup Ιταλίας) ενώ έχει φτάσει και σε έναν τελικό Champions League.

Όσο για τον Αλέγκρι, ο οποίος έχει να επιδείξει 6 πρωταθλήματα Ιταλίας (5 με την Γιουβέντους στην πρώτη θητεία του, 1 με την Μίλαν) και 4 Κύπελλα (όλα με την Γιουβέντους), ο “Φανταντόνιο” ήταν ακόμη πιο σκληρός στην τοποθέτησή του:

“Υπάρχουν κάποιοι προπονητές που προστατεύονται από τον Τύπο και ο Αλέγκρι έχει 4-5 τέτοιους φίλους που γράφουν ό,τι τους ζητάει να γράφει.Πέρυσι έκανε τον Λεάντρο Παρέδες να μοιάζει με σερβιτόρο χρησιμοποιώντας αντί για αυτόν τον Μπαρενετσέα στη μεσαία γραμμή.Επιπλέον, τους έβαζε να κάνουν κριτική στον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έξι μήνες νωρίτερα είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή.

Ο Ντι Μαρία είναι ένας παίκτης φαινόμενο, που έχει σκοράρει ήδη 22 γκολ με την Μπενφίκα τη φετινή σεζόν. Ο Αλέγκρι θέλει να κερδίζει μόνο εκείνος τα εύσημα και ζητάει από τους φίλους του να τον βοηθούν να κρατήσει τη θέση του”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X