Ο Πάλμερ έχει πάρει την Τσέλσι από το... χέρι και γράφει ιστορικές επιδόσεις

Ο Πάλμερ έχει πάρει την Τσέλσι από το... χέρι και γράφει ιστορικές επιδόσεις
Photo Credits: INTIME

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε ακόμη μια παράσταση στο μυθικό ντέρμπι της Τσέλσι με την Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κόουλ Πάλμερ αποτελεί την κορυφαία μεταγραφική ενίσχυση της Τσέλσι τα τελευταία χρόνια, με τον νεαρό Άγγλο μεσοεπιθετικό να εξελίσσεται σε ηγέτη για τους «μπλε».

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε ακόμη μια παράσταση στο μυθικό ντέρμπι της Τσέλσι με την Γιουνάιτεντ, σκοράροντας χατ-τρικ για την επική ανατροπή των Λονδρέζων κόντρα στους «Κόκκινους Διάβολους».

Ο Πάλμερ με αυτό το χατ-τρικ έχει πλέον συμμετοχή σε 24 γκολ των «μπλε» (16 γκολ, 8 ασίστ) και είναι ο κορυφαίος παίκτης κάτω των 23 ετών στα Τop-5 πρωταθλήματα σε συνεισφορά γκολ-ασίστ.

Ακολουθούν οι Χάαλαντ (23), Φόντεν (21), Σάκα (21) και Μπέλιγχαμ (20), ενώ ο Πάλμερ είναι συνολικά πέμπτος σε συνεισφορά γκολ-ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις πίσω από τους Σαλάχ, Κέιν, Μπαπέ και Χάαλαντ.

Επίσης, ο Πάλμερ έγινε ο τρίτος νεαρότερος παίκτης που πέτυχε χατ τρικ απέναντι στους «Κόκκινους Διαβόλους» μετά τους Ρομέλου Λουκάκου και Ντέιβιντ Μπέντλεϊ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X