Τράμπζονσπορ: «Γ@μw τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε και παραιτηθείτε!»

Τράμπζονσπορ: «Γ@μw τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε και παραιτηθείτε!»
Photo Credits: INTIME

Με ανάρτηση στα social media η Τράμπζονσπορ τοποθετήθηκε για την τιμωρία που δέχτηκε από την ομοσπονδία της Τουρκίας εξαπολύοντας οργισμένη επίθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός στην Τουρκία! Πριν από λίγη ώρα, η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τις ποινές για τα επεισόδια που συνέβησαν στο παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με την Φενέρμπαχτσε, που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η Τράμπζονσπορ ήταν τελικά αυτή που πλήρωσε για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Φενέρ, με την ομοσπονδία να την τιμωρεί με έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 3 χιλ. ευρώ. Ο εκ των βοηθός του προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί, Εγκεμέν Κορκμάζ δέχθηκε ποινή μίας αγωνιστικής.

Μια απόφαση που έφερε την οργισμένη απάντηση της «Τράμπζο» η οποία τοποθετήθηκε επισήμως μέσα από τα social media. Η ομάδα της Τραπεζούντας απάντησε με μια χαρακτηριστική ανάρτηση, κάνοντας… μετωπική επίθεση στη δικαιοσύνη! Μάλιστα ζήτησε τον ξεσηκωμό των πάντων, ζητώντας μάλιστα από τη διοίκηση της ομοσπονδίας την παραίτηση της!

«Γ@μw τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε σηκωθείτε και παραιτηθείτε!», έγραψε η Τράμπζονσπορ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X