Πατέρας Μπόγιαν Κρκιτς για Χάαλαντ: «Θα προτιμήσει την Μπαρτσελόνα αντί για την Ρεάλ»

Πατέρας Μπόγιαν Κρκιτς για Χάαλαντ: «Θα προτιμήσει την Μπαρτσελόνα αντί για την Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ίσως τελικά ρίξει άκυρο στην Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση αποχώρησης του από την Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα προτιμήσει να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα παρά στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να αλλάξουν σελίδα με την είσοδο στο νέο «Καμπ Νόου». Την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη μιλούν συχνά-πυκνά για το… φλερτ με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Δεν αποτελεί μυστικό ωστόσο ότι ο Χάαλαντ αποτελεί τον διακαή πόθο του Τζοάν Λαπόρτα, με τον Καταλανό διοικητικό ηγέτη της Μπαρτσελόνα να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Ραφαέλα Πιμέντα που εκπροσωπεί τον Νορβηγό.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πατέρα του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, ο Χάαλαντ έχει θέσει ως προτεραιότητα τους «μπλαουγκράνα». Ο πατέρας του Μπόγιαν ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Μπαρτσελόνα ως σκάουτερ, τόνισε ότι ο Χάαλαντ θα προτιμήσει τους Καταλανούς εάν γίνει μεταγραφική μάχη ανάμεσα στην ομάδα της Βαρκελώνης και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X