Λουίς Ενρίκε: «Είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος, που αναζητά το λιμάνι του»

Λουίς Ενρίκε: «Είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος, που αναζητά το λιμάνι του»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Ενρίκε κατήγγειλε σήμερα (2/4) τις «κάθε είδους εικασίες» για τη σχέση του με τον Κιλιάν Εμπαπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ενρίκε κατήγγειλε σήμερα (2/4) τις «κάθε είδους εικασίες» για τη σχέση του με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον μειωμένο χρόνο παιχνιδιού του σούπερ σταρ από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια ημέρα πριν από τον ημιτελικό του γαλλικού Κυπέλλου (Coupe de France) εναντίον της Ρεν, ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε, σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη στάση του παίκτη, όταν αντικαταστάθηκε απέναντι στη Μαρσέιγ την περασμένη Κυριακή (31/3): «Αυτό που είναι περίεργο είναι όλα όσα λέγονται, μεταξύ ορισμένων από τους δημοσιογράφους, βασισμένα σε ψευδείς ειδήσεις,» παραπονέθηκε ο Λουίς Ενρίκε.

«Κάποιος επινόησε μια προσβολή  και από εκεί υπάρχουν εικασίες κάθε είδους…», είπε ο Ισπανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δημοσίευσε επίσης στο Instagram μια φωτογραφία του, με γυρισμένη την πλάτη, κρατώντας στο χέρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού το οποίο ετοιμαζόταν να δώσει σε συμπαίκτη του.

Ο Λουίς Ενρίκε είπε: «Το βιώνω όλο αυτό με απόλυτη ηρεμία. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλους τους παίκτες μου, συμπεριλαμβανομένου του Κιλιάν, πάντα συμπεριφερόταν θαυμάσια».

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ακόμα στην κούρσα για ένα ιστορικό τρεμπλ. Είναι πρώτη με διαφορά στο πρωτάθλημα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στα προημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, στις 10 και 16 Απριλίου: «Θα ήθελα να τελειώσει καλά για την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον Κιλιάν, για όλους. Είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος, που πλέει και αναζητά το λιμάνι του, την επιτυχία», υπογράμμισε ο Λουίς Ενρίκε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X