Πύρρος Δήμας: Όταν πήρα το πρώτο χρυσό μετάλλιο έφαγα 36 παγωτά

Πύρρος Δήμας: Όταν πήρα το πρώτο χρυσό μετάλλιο έφαγα 36 παγωτά

Ο κορυφαίος αθλητής μίλησε και για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξή στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα χρόνια που έζησε στη Χιμάρα, την άφιξή του στην Ελλάδα και την απόφασή του να ασχοληθεί με την άρση βαρών.

Στην αρχή της συζήτησης, αναφέρθηκε και στην εγκυμονούσα σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα και τα υπόλοιπα παιδιά του: «Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου! Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής. Αν ήθελε κάποιος να ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό θα τον στήριζα. Τα πρώτα χρόνια οι γονείς μου ήταν “χορηγοί”, να είναι καλά! Στην άρση βαρών πλέον στέλνουμε τα παιδιά στο εξωτερικό σαν Ομοσπονδία, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα σωματεία και τα παιδιά μας αλλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X