Super League: Για Τετάρτη 9 Μαΐου μετατέθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Super League: Για Τετάρτη 9 Μαΐου μετατέθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» - Την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τετάρτη 1 Μαΐου όρισε η Super league το αναβληθέν ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ενώ η 9η αγωνιστική των πλέι οφ που η ΑΕΚ παίζει με την ομάδα του Πειραιά μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα.

Το ντέρμπι της Τούμπας είχε ήδη αποφασιστεί να αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο Conference League, με τη Λίγκα να το ορίζει για την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Αυτό βέβαια με δεδομένο ότι κανείς από τους δύο δεν θα περάσει στην επόμενη φάση, αφού σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει εκ νέου αναβολή, μιας και οι πρώτοι ημιτελικοί του Conference League είναι προγραμματισμένοι για τις 2 Μαΐου. Σε ενδεχόμενη πρόκριση ενός εκ των δύο, θα μετατεθεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμα (9 Μαΐου είναι οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Conference League).

Επιπλέον η διοργανώτρια μετέθεσε την αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί την Πρωτομαγιά κατά μία εβδομάδα, την Τετάρτη 8 Μαΐου. Οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε τη μετάθεση της διεξαγωγής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, για την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, αντί για την 1η Μαΐου 2024 που είχαν οριστεί αρχικά.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν την εν λόγω ημερομηνία (Τετάρτη 8 Μαΐου 2024) είναι οι εξής:

– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ –ΑΕΚ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρα 19:00.

– ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Τούμπας και ώρα 19:00

– ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ στο Δ.Α.Κ Λαμίας «Αθ. Διάκος» και ώρα 19:00.

Ομόφωνα επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ότι ο αναβληθείς αγώνας της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Μαΐου 2024 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Τούμπας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X