Ακατάλληλο το κλειστό της Καλαμάτας για Final 4 με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Ακατάλληλο το κλειστό της Καλαμάτας για Final 4 με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

100_1770Το… αντάμωμα της ΑΕΚ, με τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟΚ (παρέα με την Κηφισιά) στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος θα μπορούσε να αποτελέσει γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ. Σε ένα μεγάλο, ασφαλές και άνετο κλειστό η απάντηση θα ήταν «ναι». Στο κλειστό της Παραλίας στη Καλαμάτα που διαθέτει μια ξύλινη εξέδρα που χωρά (μετά βίας πάνω από 500 ανθρώπους) η απάντηση είναι (αναμενόμενα) «όχι».

Διότι όταν διεξάγεται ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά το πρώτο που αφορά είναι τον κόσμο. Και θα πρέπει να εξασφαλίζουν οι αρμόδιοι ένα γήπεδο που θα παρέχει τα πάντα στον… πελάτη που θα πληρώσει εισιτήριο, θα απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου και επίσης θα «τραβήξει» κοντά του και άλλους φίλους του βόλεϊ.

Η ΕΟΠΕ όρισε το κλειστό της Παραλίας για τα μέσα Μάρτη. Αν δεν αλλάξει η απόφαση τότε το φάιναλ φορ θα αφορά λίγους. Πολύ λίγους. Σε μια φιλόξενη πόλη που μόλις έβαλε τάραφλεξ στο κλειστό προς όφελος των αθλητών, αλλά για τους οπαδούς τριών μεγάλων ομάδων η λέξη «ακατάλληλο» είναι τουλάχιστον επιεικής.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

100_1770 paralia kalamata paralia kalamata1 paralia kalamata2 paralia kalamata3 paralia kalamata4

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X