Μερομήνια 2024: Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Πάσχα – Τι δείχνουν για Απρίλιο και Μάιο (VIDEO)

Μερομήνια 2024: Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Πάσχα – Τι δείχνουν για Απρίλιο και Μάιο (VIDEO)

Με τον καιρό να έχει «τρελαθεί» και τις επόμενες ημέρες να θυμίζουν καλοκαίρι, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καιρό να έχει «τρελαθεί» και τις επόμενες ημέρες να θυμίζουν καλοκαίρι, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν πώς θα είναι οι καιρικές συνθήκες το Πάσχα. Αρκετοί εμπιστεύονται τα Μερομήνια, τα οποία ναι μεν δεν μπορούν να δώσουν ασφαλείς προβλέψεις, όμως αποτελούν για κάποιους εργαλείο παρατήρησης.

Σύμφωνα με τον Νίκο Βογιατζή που μελετά τα Μερομήνια, ο Απρίλιος αποτελεί «αίνιγμα».

Οι πυρκαγιές που έκαψαν την Ελλάδα στις αρχές του Αυγούστου θόλωσαν το τοπίο για το πώς θα κυμανθεί ο Απρίλιος. Με επιφύλαξη, τον Απρίλιο θα σημειωθεί άνοδο της θερμοκρασίας, τουλάχιστον, κατά το τελευταίο δεκαήμερο με ισχυρούς, όμως, ανέμους.

Μάιος 2024: 1 έως 5 Μαΐου αέρας, ίσως βροχή. 6 έως 16 Μαΐου άστατος καιρός, βροχές, μπουρίνια με σφοδρούς ανέμους, ίσως και καταιγίδες. 17 έως 24 Μαΐου πιο ήπιος καιρός, με επιφύλαξη λόγω πυρκαγιών. 25 έως 31 Μαΐου βροχές και αέρας.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X