ΑΕΚ: Οι σκέψεις Αλμέιδα για την 11αδα με Ολυμπιακό - Ολα τα τελευταία δεδομένα

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Αλμέιδα για την 11αδα με Ολυμπιακό - Ολα τα τελευταία δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Τι ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα για το κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει την ικανοποίηση και ευτυχία να έχει όλο το ρόστερ διαθέσιμο για το αυριανό (31/3, 20:30) μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena». Άρα πολλά ονόματα και λύσεις σε κάθε γραμμή του μέσα στο γήπεδο.

Αν υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν προβάδισμα για το βασικό σχήμα, τότε θα μπορούσαν να αποτελούν τον κορμό της, ενώ υπάρχουν αρκετά διλήμματα.

Οι σίγουροι και τα διλήμματα

Ο δεδομένος κάτω από τα δοκάρια Στάνκοβιτς, ο Ρότα δεξιά στην άμυνα που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα επί του Σιντιμπέ και ο Βίντα που επικρατεί απέναντι σε όλους τους στόπερ της ομάδας. Ο Πινέδα στον άξονα, ο Τσούμπερ πίσω από τον φορ περιοχής, ενώ και ο Γκατσίνοβιτς έχει προβάδισμα αριστερά, λόγω έλλειψης σοβαρού ανταγωνισμού στη θέση.

Για τις άλλες θέσεις της 11άδας όμως τι γίνεται;

Στην θέση δίπλα στον Βίντα, ο Μουκουντί έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του Κάλενς που επέστρεψε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στην Αθήνα.

Αριστερά Χατζισαφί και Πήλιος παίζουν στα… ίσια για την θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και για την θέση του κόφτη με Σιμάνσκι και Γιόνσον να παλεύουν για το «6».

Στο δεξί άκρο της επίθεσης έχουμε «ντέρμπι» μεταξύ Αμραμπατ και Ελίασον, ενώ στην θέση του φορ υπάρχουν δύο πολύ φορμαρισμένοι επιθετικοί, ο Γκαρσία και ο Πόνσε.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πέραν της 11άδας, η ΑΕΚ θα έχει και ένα πολύ δυνατό και γεμάτο πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα για να αξιοποιηθεί με τις πέντε αλλαγές από τον Αλμέιδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κάτι που ο Αργεντίνος κόουτς το έχει πολύ ψηλά και συνηθίζει στα παιχνίδια να αλλάζει την μεσοεπιθετική γραμμή του μετά το 60’.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X