Βέκκος: «Η νίκη είναι μονόδρομος για μας κόντρα στον ΝΟ Πατρών»

Εικόνες από το ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Βέκκος μίλησε για τον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στον ΝΟ Πατρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτος από τους τελευταίους τέσσερις «τελικούς» για την ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ, που φιλοξενεί τον ΝΟ Πατρών αύριο Σάββατο στις 18:30 στο Κολυμβητήριο του Αλίμου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του G2 της Β’ Φάσης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Η «Ένωση» θέλει να τα δώσει όλα μέχρι το φινάλε με στόχο την αποφυγή των πλέι άουτ ή τουλάχιστον το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε αυτά. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 7η θέση και απέχει 5 βαθμούς από την 4η θέση και το ΝΟ Χίου.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

Ο Μιχάλης Βέκκος δήλωσε στο aek.gr: «Το Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι με τον ΝΟΠ. Είναι μια ομάδα που παλεύει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να έχει μια καλύτερη θέση στα play out. Εμείς από την μεριά μας έχουμε προετοιμάστει για αυτό το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και σε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής όλη την εβδομάδα. Πρέπει από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το σφύριγμα της λήξης να πειθαρχήσουμε σε όλα όσα έχουμε κάνει και όσα μας έχει πει ο προπονητής. Για μας αυτή την στιγμή η νίκη είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X