Λίβερπουλ: Και ο Αμορίμ στη λίστα για τον πάγκο, αν δεν προχωρήσει του Αλόνσο

Αμορίμ: «Πρέπει να προστατέψουμε τον Αλεξανδρόπουλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Αμορίμ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας μέχρι το 2026

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως έχει μπει στο… στόχαστρο των μεγάλων αγγλικών ομάδων, καθώς και η Λίβερπουλ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσληψής του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, θα αποχωρήσει από τους «κόκκινους» με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και έτσι η διοίκηση του συλλόγου αναζητά εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του.

Πρώτος στόχος είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, τον οποίο θα διεκδικήσει και η Μπάγερν Μονάχου, που επίσης αναζητά προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται ο Ισπανός να παραμείνει τελικά στη Λεβερκούζεν, την οποία οδηγεί στην κατάκτηση του τίτλου στην Μπούντεσλιγκα.

Έτσι, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις με τον προπονητή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να κερδίζει συνεχώς πόντους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και σε σχετικό ρεπορτάζ και οι Times.

Ο Αμορίμ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας μέχρι το 2026, ενώ για την περίπτωσή του φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον και η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X