Ούτε η Ματίνα Μανταρινάκη ρε Ραζβάν τέτοια εμμονή

Ούτε η Ματίνα Μανταρινάκη ρε Ραζβάν τέτοια εμμονή

Ούτε η Ματίνα Μανταρινάκη με τον γάμο τέτοια εμμονή όπως ο Λουτσέσκου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικά ακούγοντας διαρκώς τον Ραζβάν Λουτσέσκου να λέει για το 2018 όπου τάχα του έκλεψαν το πρωτάθλημα, θυμόμαστε την Ματίνα Μανταρινάκη με την εμμονή που είχε να παντρευτεί είτε τον Κατακουζηνό είτε τον μπάρμαν στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Και πραγματικά νισάφι πια… Δεν έχει βαρεθεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν, να λέει κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια με φάσεις ανά τον κόσμο όχι μόνο να μην τον δικαιώνουν, αλλά να τον «ξεβρακώνουν».

Την Τετάρτη ο Ρουμάνος μίλησε σε ιταλικό podcast και έβγαλε πάλι την καραμέλα… Ναι και δεν έχει σαπίσει… Τα ίδια, τα ίδια… Αυτά τα γραφικά πως τον έκλεψαν, τον έκαναν, τον έραναν… Ε, και βλέπουμε σύντομα να έρχεται μία φάση σε οποιηδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο, στην Ευρώπη αν θέλετε να το περιορίσουμε και τον εκθέτει για πολλοστή φορά.

«Εδώ στην Ελλάδα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ύστερα από 34 χρόνια, αλλά πρέπει να πω ότι ακόμα και τη σεζόν πριν από τον τίτλο, το 2017-18, είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο χόρτο και μας το αφαίρεσαν στα χαρτιά», είπε χαρακτηριστικά με τον γνωστό γραφικό τρόπο ο Λουτσέσκου.

«Μας έκοψαν 9 βαθμούς και μας πήραν εκείνο τον τίτλο, αφαιρώντας μας παράλληλα άλλους 2 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα -το οποίο κερδίσαμε», συμπλήρωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Τώρα γιατί το κάνει; Προφανώς έχει τους λόγους του. Ίσως να έχει μελετήσει την ποδοσφαιρική ιστορία και να έχει διαπιστώσει πως στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ πάντα αδικείται, πάντα τον κλέβουν. Ξεχνάει, όμως, τι έγινε π.χ. στον τελικό του Βόλου, όπου ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο από την ΑΕΚ.

Ξεχνά επίσης τι έγινε εκείνο το περιβόητο 2018, όπου η διαιτησία πήγε σχεδόν «καροτσάκι» τον ΠΑΟΚ στην κορυφή. Αν είχαν στόμα τα δοκάρια, οι γραμμές και τα πέναλτι θα τα έλεγαν καλά.

Επομένως φθάνει πια Ραζβάν γιατί η Ματίνα Μανταρινάκη μας τελείωσε… Πλέον ο κόσμος αναζητά άλλα ωραία, γραφικά είδωλα!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X