Για το πρώτο βήμα πρόκρισης - Η ΑΕΚ σήμερα κόντρα (19:00) στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τα προημιτελικά των πλέι οφ

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ και θέλει τη νίκη για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη να τα δώσει όλα και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον ΠΑΟΚ στον πρώτο Προημιτελικό της Volley League Γυναικών στη Θεσσαλονίκη.

Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν 3-0 του ΠΑΟΚ το Σάββατο στο Ολυμπιακό Χωριό και θέλουν ξανά τη νίκη απέναντι στις «ασπρόμαυρες». Η πρόκριση στα Ημιτελικά της Volley League Γυναικών θα κριθεί στις 2 νίκες. Στην περίπτωση που και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και 0 βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται «Χρυσό Σετ-Golden set» στους 15 πόντους. Στην διάθεση του Γιουνούς Οτσάλ βρίσκονται όλες οι αθλήτριες της ΑΕΚ.

Η Ζαντ Σολέ δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Γνωρίζουμε το διακύβευμα αυτού του αγώνα και τη σημασία που έχει για εμάς και τους οπαδούς μας. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά πιστεύουμε στις ικανότητές μας και στη στρατηγική μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και ελπίζουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας».

Η Ελένη Τσιτσιπλάμη δήλωσε από την πλευρά της: «Πρώτος αγώνας των πλέι οφ και ξεκινάμε αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο γιατί και οι δυο ομάδες κυνηγάμε μια θέση στους Ημιτελικούς. Το γήπεδο των αντιπάλων είναι μια δύσκολη έδρα που αποτελεί το αυριανό τους πλεονέκτημα, αλλά πιστεύω με απόλυτη συγκέντρωση και δυναμικότητα μπορούμε να επιτύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος παρά η νίκη».

 

Το πρόγραμμα: Volley League Γυναικών – Play Off – Προημιτελικά

Πρώτος Αγώνας – Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς», 18.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Ο. Θήρας

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.00: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 19.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ.

Δεύτερος Αγώνας – Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – .Ο. Μαρκοπούλου Revoil

Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 19.00: Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ, 19.00: Α.Ο. Θήρας – Α.Σ.Π. Θέτις

Γυμναστήριο Μετς, 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X