Record: «Τις επόμενες μέρες στη Λισαβόνα για Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ»

Record: «Τις επόμενες μέρες στη Λισαβόνα για Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφει η Record για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Μεϊτέ από την Μπενφίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Λισαβόνα φέρεται πως θα βρεθούν, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, τις επόμενες μέρες εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαπραγματευτούν με την Μπενφίκα την παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ.

Την προσπάθειά του προκειμένου να διατηρήσει τον Σουαλιό Μεϊτέ στο ρόστερ του και μετά το καλοκαίρι, φαίνεται πως θα εντείνει λίαν συντόμως ο ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον, όπως υποστηρίζεται στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Record», τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθούν στη Λισαβόνα εκπρόσωποι του «δικεφάλου του Βορρά», ώστε να διαπραγματευτούν με την Μπενφίκα την απόκτηση του Γάλλου χαφ σε μόνιμη βάση, με λιγότερα χρήματα από το ποσό που ορίζεται στη συμφωνημένη οψιόν.

«Ο ΠΑΟΚ έρχεται στη Λισαβόνα για τον Μεϊτέ. Οι Έλληνες προσπαθούν να κρατήσουν τον μέσο. Ο ΠΑΟΚ θα στείλει εκπροσώπους του στη Λισαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες για να διαπραγματευτεί τη μόνιμη μεταγραφή του Σουαλιό Μέϊτέ. Ο ελληνικός σύλλογος ελπίζει να πάρει τον παίκτη με λιγότερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποκτήσει τον 30χρονο άσο από την Μπενφίκα με τη μορφή μονοετούς δανεισμού, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να συμπεριλαμβάνει και οψιόν αγοράς τεσσάρων εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν μετρά 32 συμμετοχές (1 γκολ/2 ασίστ) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X