Αιχμές Τσιλαβέρτ για Βινίσιους: «Μην είσαι αδ@@@ή, το ποδόσφαιρο είναι για άντρες»

Αιχμές Τσιλαβέρτ για Βινίσιους: «Μην είσαι αδ@@@ή, το ποδόσφαιρο είναι για άντρες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, επιτέθηκε μέσω των social media στο Βινίσιους Τζούνιορ, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου περί των ρατσιστικών επιθέσεων εις βάρος του, γεγονός τον οποίο τον έκανε να δακρύσει.

Οι πρόσφατες συγκινητικές δηλώσεις του Βινίσιους Τζούνιορ πριν το φιλικό απέναντι στην Ισπανία για το ρατσισμό τον οποίο έχει δεχτεί στην έως τώρα θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τους φιλάθλους των ισπανικών γηπέδων, κέρδισαν το χειροκρότημα όχι μόνο των παρευρισκόμενων, αλλά και πολλών ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο.

Ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, σίγουρα δε βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς, αφού καυτηρίασε την συμπεριφορά του Βραζιλιάνου σταρ της «Βασίλισσας», θεωρώντας ότι δεν αρμόζει η αντίδραση σε τέτοια ζητήματα από έναν ποδοσφαιριστή.

«Άρτος και θεάματα! Εκείνος είναι ο πρώτος που προσβάλει και επιτίθεται στους αντιπάλους του. Μην είσαι αδ@@@ή, το ποδόσφαιρο είναι για άντρες», είπε ο θρυλικός τερματοφύλακας της εθνικής Παραγουάης, ο οποίος παρά τη θέση του στο γήπεδο είχε πετύχει 67 τέρματα από εκτελέσεις πέναλτι και φάουλ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X