Ελλάδα - Γεωργία: Στις 19:00 το ματς της... 10ετίας με φόντο τη μεγάλη επιστροφή στο EURO!

Ελλάδα - Γεωργία: Στις 19:00 το ματς της... 10ετίας με φόντο τη μεγάλη επιστροφή στο EURO!
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα για την Ελλάδα έφτασε, η οποία φιλοξενείται από τη Γεωργία και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα χρόνια είναι πολλά για την Εθνική Ελλάδας όμως βρίσκεται ένα παιχνίδι μακριά από την επιστροφή σε μεγάλες διοργανώσεις καθώς φιλοξενείται από τη Γεωργία στην Τιφλίδα (19:00, ALPHA, Novasports Prime).

Μετά τη σπουδαία νίκη με το ευρύ 5-0, η χώρα μας βρίσκεται στον τελικό των play off του Nations League και εφόσον προκριθεί, τότε θα τοποθετηθεί στον 6ο όμιλο μαζί με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» θα είναι κατάμεστο από 52 χιλιάδες οπαδούς της ομάδας, με την Ελλάδα να έχει συνολικά 500 φιλάθλους στο πλευρό της με στόχο την μεγάλη πρόκριση.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το παιχνίδι μέσα από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου αλλά «φωτογράφισε» ότι δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές όταν είπε ότι: «Και οι δύο ομάδες έχουν συγκεκριμένο πλάνο και δεν αλλάζει ποτέ το πλάνο σε έναν τελικό».

Να θυμίσουμε πως στην αποστολή είναι οι: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης και Τζόλης.

Η σημαντική διαφορά για τη Γεωργία είναι ότι επιστρέφει ο Κβαρατσχέλια, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Λουξεμβούργο, καθώς ήταν τιμωρημένος.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί εννέα φορές, με την παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ της Ελλάδας με επτά νίκες, ενώ δύο αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Η Εθνική έχει 4/4 στην Τιφλίδα, με γκολ 9-3. Οι δύο ισοπαλίες καταγράφονται επί ελληνικού εδάφους. Πρόκειται για το 1-1 στις 3/9/2010 για τα προκριματικά του Euro 2012 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ίδιο ήταν το σκορ στην Τούμπα στις 31/3/2021 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Πιθανές ενδεκάδες

Γεωργία (Γουίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Κιτεϊσβίλι, Κακβετάτζε, Κοτσορασβίλι, Σενγκέλια – Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάντζε

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος – Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης

  • Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία)
  • Βοηθοί: Πάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λίστκιεβιτς (Πολωνία)
  • 4ος: Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία)
  • VAR: Τόμας Κβιατόβσκι (Πολωνία)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X