Ξεσάλωσε και προκαλεί ο Ερντογάν: «Όνειρο 80 χρόνων η επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί»

Ξεσάλωσε και προκαλεί ο Ερντογάν: «Όνειρο 80 χρόνων η επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί»

Ξεσάλωσε και προκαλεί ο Ερντογάν που βρέθηκε στο πλευρό του υποψηφίου για τον δήμο στην Κωνσταντινούπολη Μουράτ Κουρούμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό του υποψηφίου για τον δήμο στην Κωνσταντινούπολη Μουράτ Κουρούμ, βρέθηκε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ειδικότερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε το παρών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία.

Στη συγκέντρωση βασικός ομιλητής ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τον οποίο η ανάκτηση του δήμου της Κωνσταντινούπολης από την αντιπολίτευση αποτελεί τον βασικό στόχο των δημοτικών εκλογών της επόμενης Κυριακής.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ενώ για την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τέμενος είπε ότι πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο 80 χρόνων.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του τραγούδησε το γνωστό τραγούδι «Τον αγαπώ» που συνήθιζε να λέει κατά τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις στις περυσινές προεκλογικές συγκεντρώσεις και στη συνέχεια απήγγειλε στα αραβικά το απόσπασμα του Κορανίου το οποίο αναφέρεται στην Άλωση:

«Ο Προφήτης μας προέβλεψε την κατάκτησή της, λέγοντας πως η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί. Τι υπέροχος στρατός θα είναι αυτός ο στρατός, τι υπέροχος διοικητής θα είναι αυτός ο κατακτητής».

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X