ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Τσίβας αναπολούν τον Πινέδα και θυμίζουν την υπόσχεση επιστροφής που είχε δώσει

ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Τσίβας αναπολούν τον Πινέδα και θυμίζουν την υπόσχεση επιστροφής που είχε δώσει
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει μείνει αξέχαστος στους οπαδούς της Τσίβας που τον αναπολούν και θυμίζουν συνεχώς την υπόσχεση που είχε δώσει για επιστροφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ορμπελίν Πινέδα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Τσίβας με τα όσα πέτυχε στην ομάδα επί εποχής Αλμέιδα στον πάγκο.

Οι οπαδοί της Τσίβας, λοιπόν, βλέπουν τα κατορθώματα του Μεξικανού άσου με την ΑΕΚ. Παρακολουθούν την εξέλιξή του στην Ευρώπη με την Ένωση μετά την ατυχή επιλογή με την Θέλτα και σπεύδουν σε διάφορα site να θυμίσουν την υπόσχεση που είχε δώσει πριν λίγο καιρό.

Χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ στο «somoschivas.com.mx/» αναφέρεται: «Θα επιστρέψει στην Τσίβας; Η υπόσχεση του Ορμπελίν που ενθουσιάζει τους ερυθρόλευκους οπαδούς».

Και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «τώρα που ο Πινέδα τα «σπάει» στην Ευρώπη και στοχεύει για 2η φορά να αναδειχθεί πρωταθλητής ο «Μαγκίτο» είχε μιλήσει για άλλη μία φορά για την Τσίβας και είχε διαβεβαιώσει ότι μιλάει πάντα για την Τσίβας με τον Αλμέιδα. Και οι δύο θυμούνται με μεγάλη στοργή και αγάπη την ομάδα και είχε διαβεβαιώσει ότι ότι αυτή τη στιγμή είναι καιρός να εκπληρώσει τα όνειρά του και να συνεχίσει να πετυχαίνει στην Ευρώπη , αλλά ότι δεν έχει αμφιβολία ότι κάποια στιγμή τόσο αυτός όσο και ο Μάτι θα επιστρέψουν στην Τσίβας».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X