Η ΑΕΚ πλέον και γεννάει και δημιουργεί νέους οπαδούς

Η ΑΕΚ πλέον και γεννάει και δημιουργεί νέους οπαδούς
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το... ρεύμα και τη δυναμική της «Ένωσης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημέρωσε η Κυριακή, από την οποία μετράμε αντίστροφα για την επόμενη. Τα 2/3 πέρασαν, έμεινε το τελευταίο, που θα περάσει πιο εύκολα. Είναι και η μάχη της Εθνικής μας την Τρίτη στη Γεωργία, που ασφαλώς θα είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή κόντρα στο Καζακστάν, όσον αφορά στην πρόκριση στο Euro του καλοκαιριού. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Η Εθνική είναι μια ανάσα από την επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση, έχοντας μια κανονική και σοβαρή ομάδα και παίζοντας σε μια έδρα που την θέλει και που την… φτιάχνει. Δύο ελληνικές ομάδες έχουν προχωρήσει στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και άλλες δύο το πάλεψαν μέχρι τέλους στους ομίλους και ειδικά η ΑΕΚ άξιζε και να προχωρήσει. Στη χώρα μας, δόθηκε ο τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και οσονούπω και ο τελικός του Conference League.

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία, έχουν εξήγηση και την βλέπουν και την ξέρουν, όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι. Ο κόσμος γενικότερα, βλέπει και καταλαβαίνει απόλυτα την αλήθεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι μας, έχουμε ένα περιβάλλον και μιλάμε με φιλάθλους όλων των ομάδων.

Και δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην αναγνωρίζει ότι αυτή η άνοδος, τόσο της αγωνιστικής εικόνας, όσο και της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το αποτέλεσμα του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της τελευταίας διετίας.

Αυτό επίσης που βλέπει και που καταλαβαίνει όλος ο κόσμος, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, είναι τη δυναμική και το… ρεύμα που έχει η «Ένωση» από τη μέρα που επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε συνδυασμό φυσικά και με την ομάδα, μα και τη νοοτροπία που έχει «χτίσει» ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ γεννάει, αλλά και δημιουργεί νέους οπαδούς με πολύ γοργούς ρυθμούς. Το βλέπουμε όπου κι αν πηγαίνει να αγωνιστεί, με τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα την Κύπρο. Το βλέπουμε ακόμα κι όταν δεν αγωνίζεται, όπου κι αν παίζει η… μουσική και το… τραγούδι της!

Είναι το γήπεδο, είναι η ομάδα, είναι η ιστορία, είναι η νοοτροπία, είναι οι αρχές και οι αξίες, είναι και πολλά ακόμα, που οδεύοντας προς τα 100 χρόνια της ένδοξης ιστορίας της, μαγεύουν πολύ κόσμο και ειδικά πολλά νέα παιδιά και τα οδηγούν στην αγκαλιά του δικέφαλου αετού. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!

Η ΑΕΚ, όπως είπε ο Ματίας, είναι κάτι πολύ βαθύ. Και δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Απόψε στον Κορυδαλλό, η ομάδα φούτσαλ της «Ένωσης» δίνει έναν σπουδαίο τελικό κόντρα στον Δούκα, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε μια σεζόν που ξεκίνησε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και ευελπιστούμε να κλείσει φυσικά και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσοι πιστοί, προσέλθετε…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X