Με πάθος και κόσμο για την κούπα - Η ΑΕΚ σήμερα (21:00) στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Δούκα

ΑΕΚ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού Futsal ανδρών κόντρα στον Δούκα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Δούκα στον τελικό του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη για να σηκώσει απόψε το Κύπελλο είναι η ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 21:00 τον Δούκα στο κλειστό του Κορυδαλλού στον τελικό της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» θέλει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο του 2024 με αντίπαλο την ομάδα των Εκπαδευτηρίωνκαι να προσθέσει άλλη μία κούπα στην τροπαιοθήκη της. Η ΑΕΚ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος και φυσικά να κάνει το πρώτο βήμα για το νταμπλ.  Φυσικά, άπαντες αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει τους παίκτες του Άγγελου Εμμανουηλίδη.  Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» επέλεξε στην αποστολή τους: Θεοφίλου, Βλασταρά, Φίτο, Ταρνανίδη, Ντάτη, Γούση, Πάνου, Τροβάτο, Πάις, Αρώνη, Αδαμόπουλο, Τριαντάφυλλο, Ουέσλεϊ, Μάνο.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα είναι έτοιμη για τον Τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε δουλέψει σκληρά και θα δώσουμε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου για την κατάκτηση του τροπαίου. Θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που θέσαμε το καλοκαίρι και το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει και να είναι ο εκτός παίκτης μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X