Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ - Έπαιξε μπαλάρα και «έκοψε» (2-2) τους πρώτους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ

Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ - Έπαιξε μπαλάρα και «έκοψε» (2-2) τους πρώτους βαθμούς από τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, έκανε την ανατροπή ισοφάρισε σε 2-2 και είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στα Σούρμενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πήρε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Women Football League, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Σουρμένων.

Η «Ένωση» αν και αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά και δέχτηκε δύο γκολ δεν τα παράτησε και θα μπορούσε στο τέλος να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 2-2 με δύο πολύ όμορφα γκολ των Βέρα και Χατζηνικολάου και έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος η ομάδα του Νίκου Κωτσοβού είχε την ευκαιρία με την Τριβυζάκη να κάνει το 3-2 αλλά απέκρουσε η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και διατήρησε το τελικό 2-2.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7′, ενώ δύο λεπτά αργότερα, μετά από μία σέντρα από τα δεξιά, η Χατζηχαριστού έχασε τη μπάλα και σημειώθηκε το 0-2. Η ΑΕΚ σταδιακά ανέβασε στροφές, βελτίωσε την αμυντική της λειτουργία, ενώ κέρδισε χώρους στο κέντρο. Παρά τις επιθετικές ενέργειες, το γκολ δεν ερχόταν ως το 44′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η Βέρα με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ΑΕΚ.

Στο 53′, η Κοσκερίδου του ΠΑΟΚ θα βρει άσχημα την Στεφάτου, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ΑΕΚ έχοντας πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα άρχισε να πιέζει περισσότερο. Στο 69′ η Μπαρτζακλή από ευνοϊκή θέση αστόχησε. Τρία λεπτά αργότερα, ωστόσο, μετά από όμορφη ανάπτυξη της «Ένωσης», η Χατζηνικολάου με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Ακολούθησαν εκατέρωθεν προσπάθειες για το γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν ήρθε.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2
Σκόρερς: Βέρα, Χατζηνικολάου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X