Λαπόρτα: «Αυτό που κάνει το Real Madrid TV είναι ντροπή»

Λαπόρτα: «Αυτό που κάνει το Real Madrid TV είναι ντροπή»
Photo Credits: INTIME

Τζουάν Λαπόρτα κατηγορεί την Ρεάλ ότι χρησιμοποιεί το «Real Madrid TV» για να ασκήσει πίεση στους διαιτητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tζουάν Λαπορτά, παραχώρησε συνέντευξη στην Mundo Deportivo, και επιτέθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί το κανάλι της «Real Madrid TV».

«Είμαι ακόμα θυμωμένος και αγανακτισμένος γιατί αυτό που κάνει η τηλεόραση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ντροπή», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών κατανοεί ότι το περιστατικό είναι αρκετά σοβαρό για να παρέμβουν οι ρυθμιστικές αρχές του ποδοσφαίρου, όπως η LaLiga. «Αυτό πραγματικά επηρεάζει, προσπαθώντας κάθε εβδομάδα, κάθε δύο με τρεις».

Είναι πεπεισμένος δε ότι αν η Μπαρτσελόνα έκανε παρόμοια βίντεο «θα μας είχαν ήδη ποινικοποιήσει και τιμωρήσει».

Ο Λαπόρτα αναγνωρίζει ότι η σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι καλή λόγω του ζητήματος της διαιτησίας και της εμπλοκής τους στην «υπόθεση Νεγκρέιρα».

«Αυτό που κάνει είναι μια παρεκτροπή. Ζήτησε να παραταθεί η έρευνα, ενώ δεν υπάρχει τίποτα. Αυτό που υπήρχε εδώ ήταν τεχνικές συμβουλές διαιτητών και με αναφορές και βίντεο ως αποδεικτικά στοιχεία. Αυτό που θέλουν είναι να το κρατήσουν ζωντανό για να πουν ότι η Μπάρτσα προσπαθεί να επηρεάσει τους διαιτητές όταν αυτό κάνουν οι ίδιοι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X